Δράση του Κ.Π.Ε. Μουζακίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του και στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων με αφορμή την «Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», που ως γνωστόν έχει καθιερώσει το Υ.ΠΑΙ.Θ. την 2η Εβδομάδα του Οκτωβρίου κάθε χρόνου, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα της Π.Ε.Δ. (Μ. Αλεξάνδρου 34, Ν. Αγορά) για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Στη συνάντηση το Κ.Π.Ε Μουζακίου, θα παρουσιάσει στους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας τα προγράμματα των Κέντρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Κ.Π.Ε Μουζακίου, Περτουλίου - Τρικκαίων, Μακρινίτσας και Κισσάβου - Ελασσόνας),  τα Θεματικά Δίκτυα Π.Ε. τα οποία συντονίζουν ή συμμετέχουν, καθώς και άλλες δράσεις που προγραμματίζουν.

Επίσης από το Κ.Π.Ε Μουζακίου θα γίνει παρουσίαση της εμπειρίας του σε θέματα που αφορούν στην οργάνωση σχολικών κήπων, ενώ σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους από την υλοποίηση αναλόγων δράσεων προηγούμενες χρονιές. 

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Κ.Π.Ε. Μουζακίου: 2445043242 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .